TOPlist
Kremnická 98, Kutná Hora, 284 01

Bez povoleného JavaScriptu není tento web plně funkční!

V IX. B jsme v rámci laboratorní práce v chemii vyzkoušeli zábavný pokus, který nám ukázal, jak různé věci, které jíme nebo pijeme, ovlivňují žaludeční kyseliny. Zkoumali jsme, jak přípravek Algacid a různé potraviny, například mléko, citronová šťáva a roztok jedlé sody, dokážou zmírnit pálení žáhy tím, že snižují kyselost v žaludku. Žáci se dozvěděli na praktickém příkladu jak funguje neutralizace v našem těle. Pokus byl nejen poučný, ale i zajímavý – všichni jsme se naučili, jak různé potraviny mohou ovlivnit naše zdraví. Mgr. Hana Ratajíková,  Ing. Šárka Nováková    

Galerie

CS Financováno Evropskou unií_POS_POS.gif

11.png

 

MAP-logo.gif

 

 

  

Tento web využívá k poskytování služeb soubory cookies.

Více informací